У Львівській області чоловік накинувся на 73-річну пенсіонерка через те, що її корова паслася на шкільному стадіоні. Постраждала перебуває в лікарні.

Христина Бугринець зі Львівщини звинуватила старосту села у побитті, про це повідомили у "ТСН". Жінка розповіла, що чоловік накинувся на неї з палицею, так як корова пенсіонерки паслася в недозволеному місці. Вона запевняє, що йому не сподобалося, що тварина пасеться на шкільному стадіоні. Тепер за справу взялася поліція.

"Почав мене бити. Бив так, що поламав палицю. Голова болить сильно, він мене вдарив палицею два рази по голові", - заявила потерпіла.

На тілі жінки численні гематоми. Також у неї діагностували перелом кисті.

Христина Бугринець, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами жінки, конфлікт стався через її корову Малину. Будинок жінки стоїть біля шкільного стадіону. Тому вона пасла тварину там.

"Там не загороджено, це поруч з будинком, близенько. Корова не раз забіжить на стадіон, я її прив'яжу біля стадіону", - зазначила Христина.

За словами сина Христини - Івана, сім'я так просто цю справу не залишить. Хлопець заявив про бажання притягнути старосту села до кримінальної відповідальності.

Як стався конфлікт між жінкою і старостою, бачили тільки двоє сусідів. Але розповідати, що саме сталося на стадіоні і навіть давати свідчення поліції, навідріз відмовляються. Побиту жінку після інциденту прихистила продавець сільського магазину. Хоча нападника не бачила, одразу викликала поліцію.

"Чи зізнався староста в нападі, правоохоронці не говорять. У телефонній розмові він призначив ТСН зустріч. Втім, не прийшов і мобільний вимкнув. У сільській раді додзвонитися до старости теж не можуть. У тому, що міг завдати шкоди жінці, сумніваються. Кажуть: ніколи ні з ким не бився", - повідомили в ТСН.

Якщо провину старости таки доведуть, йому загрожує 3 роки за ґратами. Тим часом Христина ще тиждень проведе в лікарні. За її Малиною, через яку і стався скандал, будуть доглядати рідні, з травмованою рукою жінка сама не впорається.

Нагадаємо, що у пенсіонерку "вселився" демон і нашептав їй розгромити овочевий ларьок: "Ні*уя ви мені не зробите"

Як повідомляв Знай.uа, жінка все життя працювала заради села, а віддячили її незаконним відключенням газу: "Як їй виживати?"

Також портал Знай.uа писав, що голодні пенсіонери накинулися на прострочені продукти у смітнику - дивитися боляче: "Ось так і живемо"