Українців, за словами відомого синоптика Наталії Діденко на сторінці в соціальній мережі Facebook, перша Осіння п'ятниця буде сонячною, але з невеликою температурою, яка спостерігається вже протягом тривалого часу.

Останні дні ми і спостерігаємо значне похолодання до +16℃ ...+21℃. Зараз же така погода продовжиться, тому теплі речі вже в шафу подалі не запрячешь. Про це добре свідчить карта Укргідрометцентру. Стовпчики термометрів 3 вересня, коли відомий виконавець Михайло Шуфутинський щорічно перевертає календар, покажуть — у західних регіонах +18℃ ...+21℃ вдень і +6℃ ...+ 10℃ вночі.

У центральних, південних і північних областях ситуація практично ідентична, за винятком півдня, де все ж буде трішечки тепліше. У Криму вночі та вдень без опадів, + 18℃ ...+20℃. Найбільша температура зафіксована в Херсоні, Одесі, Миколаєві та Ужгороді.

"Вдень в Україні буде багато сонця - якраз прийшла пора вигулювати нові світлі плащі, білі куртки, бежеві легкі пальто в поєднанні з загадковими темними окулярами. Приходить коротка епоха елегантного одягу! Температура повітря вже не літня", - повідомляє Наталка Діденко.

Температура повітря в Києві, 3 вересня, буде близько +17℃ ...+ 19℃ вдень, вночі + 6℃ ...+8℃. Вітер у столиці 7-12 метрів в секунду (західного напрямку).

Прогноз погоди на 3 вересня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 3 вересня, скріншот: Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України - чи будемо збирати банани під Києвом

Як повідомляв Знай.ua, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь