На сторінці в соціальній мережі Instagram глави держави Володимира Зеленського, з’явився новий допис, присвячений його поїздці до Сполучених Штатів Америки.

Цього разу він завітав до «Українського дому», що нещодавно відчинив свої двері для співвітчизників та всіх охочих долучитися до української культури, у столиці США - Вашингтоні.

«Нас розділяють тисячі кілометрів, але об'єднує любов до України. Щасливий побувати в «Українському домі», що відкрився у Вашингтоні», - написав Зеленський під серією знімків із тієї зустрічі.

«Обожнюю фільми з участю Зеленського, прям ржачні, цікаві, дивилася всі по кілька разів. Подобався він мені дуже коли грав в КВН», «Це народний Президент і має право літати, куди потрібно в першу чергу. Навчай вдома своїх дітей!», «Залишилося відвідати всім Вашингтон, що б побувати в Українському домі», - пишуть у коментарях підписники Зеленського.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Інші захоплюються красою першої леді Олени Зеленської.

Раніше повідомляли, Ірина Білик з червоною головою ошелешила перед Днем Незалежності: вогняна.

Як повідомляв Знай.ua, Олена Зеленська викликала фурор серед перших леді на саміті в Києві: "Краща".

Знай.uа писав, Олена Зеленська привезла в Україну "м'яку силу" перед Днем Незалежності: "вперше за 30 років".