З великої і теплої Одеси прийшли доволі сумні новини. З'явилася інформація, що в одному з магазинів популярної мережі супермаркетів "Metro" покупці натрапили на дуже дивну картину - в холодильнику, де зберігається м'ясо, утворився великий шматок льоду. Виходить, що на дану ситуацію працівники магазину не звертають уваги.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Холодильник в "Metro", фото: Telegram
Холодильник в "Metro", фото: Telegram

Автори публікації коротко підписали серію фотографій: "#Metro на просп. Небесної Сотні, 101. #Одеса". На жаль, поки більш детальної інформації по даній торговій точці в магазині немає.

У мережі з'явилося відразу три знімки, на яких можна детально ознайомитися з розташуванням продукції і самого холодильника.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Холодильник в "Metro", фото: Telegram
Холодильник в "Metro", фото: Telegram

Варто нагадати нашим читачам, що така ситуація в Одесі далеко не перша і не остання - нещодавно в мережі розповіли про інцидент, який стався на одному з пляжів міста Одеса. Українці поскаржилися на не якісний сервіс і хамське обслуговування.

Цього разу мова пішла про пляж Брайтон Біч, який розташовується в Одесі. Автор каже, що з подібним вони зустрілися вперше. Автор не розуміє, як можна так ставитися до відвідувачів, адже подібне - не дозволено.

Раніше повідомляли, дахи літають, будинки руйнуються на очах: Регіон атакував найпотужніший в історії ураган.

Як повідомляв Знай.uа, Укрзалізниця замість нових вагонів "воскресила" старі: щасливі таргани влаштували "вечірку" на головах у пасажирів.

Знай.uа писав, до Харкова завезли улюблені літні ласощі з сюрпризом: "Кавунчики з Прип'яті".