Сполучені Штати Америки страждають від урагану "Іда", яка привів до найсильнішого шторму в США.

Йдеться про шторм категорії 4 з вітром у двісті тридцять кілометрів за годину, передає портал CNN.

Він потрапив в той же день, що і ураган "Катріна" 16 років тому, який бушував в Новому Орлеані і зруйнував ряд будинків на узбережжі Міссісіпі. Він спровокував прорив дамби і повінь в регіоні.

На даний момент шторм затих: швидкість урагану Іда знизилася, і шторм рухається тільки на північний захід зі швидкістю 10 миль на годину. Це збільшує ймовірність повені, а також час, протягом якого дмуть вітри над сушею.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляється," Іда " вирує в штаті Луїзіана. Зараз для Нового Орлеана і його округів діє попередження про раптову повінь.

Також з'явилося безліч відеозаписів з Луїзіани. Стихія настільки розбушувалася, що без світла залишилися більше мільйона осіб.

Нагадаємо, які запахи змусять котів бігти стрімголов від господаря: прибирайте дезодоранти і рослини. Список запахів, які коти просто не зможуть витерпіти. Домашнім "хижакам" дуже образливо, якщо їх лоток протягом довгого часу залишається брудним.

Як повідомляв "Знай.ua", знайшли десятки втрачених дітей: 4 вражаючі історії псів-рятувальників, які стали героями для українців. Рятувальники тісно працюють з чотирилапими колегами

Знай.ua писав, чорні Лебеді обзавелися потомством і вразили українців неймовірною милотою: бальзам для душі. Місцевим жителям є чому радіти, тепер у міському парку ще більше краси.