На території США більше місяця тривають пожежі. Під час гасіння одного з них був утворений вогняний смерч, який зафіксували на відео.

Пожежа з'явилася на території Національного заповідника Клівленд в суботу 28 серпня. Полум'я поширилося на північ і захід у бік Ріверсайда, передає портал Riverside County Fire Department.

Над заповідником час від часу пролітають вертольоти, з яких виливають воду. В одному з місць гасіння пожежі повітряні потоки підняли вогонь вгору. Таким чином виникло унікальне явище вогняного смерчу.

Зазвичай такий феномен виникає внаслідок того, що кілька вогнищ пожеж входять в один великий. Повітря в даному смерчі рухається зі швидкістю урагану, а температура цього здатна досягти однієї тисячі градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляють пожежники, вогонь охопив половину гектара землі, а їм вдалося локалізувати лише десять відсотків. Співробітник пожежної служби отримав опіки в спробі зупинити полум'я.

Нагадавши, які запахи змусять котів бігти стрімголов від господаря: прибирайте дезодоранти і рослини. Список запахів, які коти просто не зможуть витерпіти. Домашнім "хижакам" дуже образливо, якщо їх лоток протягом довгого часу залишається брудним.

Як повідомляв " Знай.ІА", знайшли десятки втрачених дітей: 4 вражаючі історії псів-рятувальників, які стали героями для українців. Рятувальники тісно працюють з чотирилапими колегами

Знай.ІА писав, чорні Лебеді обзавелися потомством і вразили українців неймовірною милотою: бальзам для душі. Місцевим жителям є чому радіти, тепер у міському парку ще більше краси.