У мережі набирає популярність доволі цікава антиреклама для алкогольних напоїв. В одному з українських міст продавці або господарі магазину ввели свій власний "сухий закон", прикрасивши його своїм віршем з гумором і звичайно гострими лайками.

Ось таким способом продавці попереджають, що величезний штраф набагато болючіше, ніж ненадовго зіпсована дружба.

Про це стало відомо завдяки короткому відео користувача мережі TikTok під ніком "zinidze".

Заборона, скріншот: TikTok
Заборона, скріншот: TikTok

На папірці написано наступне: "Своїм не своїм, живим, усопшим, куму, брату, свату або по блату. В кульочок або на ху*чок алкоголь з 22:00 до 10:00 не продаємо!!!".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дані кадри вже встигли зібрати в мережі понад 30 тисяч лайків, і це не дивно, адже часто люди заходять подивитися саме такі відео з таким настроєм. Варто також заначити той факт, що головний герой відео читав напис з пляшкою слабоалкогольного напою в руці й іронічно сміявся через ситуацію, що склалася.

Нагадаємо, що нещодавно народні депутати зареєстрували у Верховній Раді законопроєкт, що забороняє продаж будь-яких видів тютюну та алкоголю в звичайних магазинах. Йдеться про продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, тютюнових виробів, електронних сигарет, рідин, що використовуються в електронних сигаретах і пристроїв для нагріву тютюну.

Раніше повідомляли, за нас все придумали: як в Туреччині та Єгипті годують туристів, щоб не витратити зайвого.

Як повідомляв Знай.uа, двоє чоловіків дістали горілку і курочку у вагоні Укрзалізниці - очевидці не в захваті.

Знай.uа писав, відвідувачі ресторану в курортному місті напоролися на хамство і холодні макарони - "Вчорашні розігріли...".