Іноді в людському житті бувають просто несподівані повороти, які закінчуються дуже трагічною "зупинкою". Цього разу в наше поле уваги потрапила вельми сумна історія дівчини Оксани Руденко.

Багато років тому дівчина потрапила в жахливу аварію, в обличчя Оксани встромилася гілка.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету на YouTube-каналі TUT.BY.

Оксана Руденко, скріншот: YouTube 
Оксана Руденко, скріншот: YouTube 

"Багато років тому Оксана потрапила в жахливу аварію — в обличчя дівчини встромилася деревинка. Нашій героїні розворотило обличчя, вона втратила око. Після було безліч операцій, прийняття свого нового тіла і пошуки себе.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оксана Руденко, скріншот: YouTube 
Оксана Руденко, скріншот: YouTube 

Сьогодні вона вже спокійно говорить про ті дні і це не дивлячись на те, що люди досі обертаються і витріщаються на неї через нестандартну зовнішність.

Оксана Руденко, скріншот: YouTube 
Оксана Руденко, скріншот: YouTube 

Для зв'язку з Оксаною: https://instagram.com/oksanarudencko. Якщо ви хочете допомогти дівчині зробити операції, про які вона говорить в сюжеті, ось реквізити: 5168 7573 7031 9313. Руденко Оксана Юріївна", - повідомляють автори сюжету.

Раніше повідомляли, "Жінці відрубали пальці через манікюр": хто опинився в небезпеці в Афганістані після приходу талібів.

Як повідомляв Знай.uа, дівчинка з розщепленням хребта зайнялася танцями незважаючи на інвалідний візок: "Далеко не вирок".

Знай.uа писав, українцям знадобиться важливий документ, без якого не отримати земельну ділянку: поради Мін'юсту.