У Москві 73-річна пенсіонерка отримувала допомогу на вигаданих онуків. Так Людмилі Іванівній вдалося отримати допомогу на 800 тисяч рублів.
Про це повідомляє "LIFE SHOT".
Так, стало відомо, що в січні 2020 року в підмосковній Істрі померла багатодітна мати — дочка Людмили Іванівни. За документами у неї було вісім дітей, за яких вона отримувала допомогу і виплати як одиначка. Після її смерті бабуся стала доглядати за онуками.

Пенсіонерка, Фото Pexels
Пенсіонерка, Фото Pexels

Пізніше вона оформила опіку, почала сама отримувати допомогу і через півроку з онуками переїхала до Москви. Співробітники опіки прийшли з перевіркою на нову адресу, але одну дитину недорахувалися. Бабуся запевнила, що вона з нянею в Істрі.
Наступного дня органи опіки знову прийшли з перевіркою. Тепер пропала вже сама пенсіонерка. А вдома були тільки четверо дітей вони розповіли, що бабуся з іншими сестрами поїхала в невідомому напрямку.

Пенсіонерку знайшли через пару днів у Володимирській області. Зниклі діти були в Істрі, але не в їхньому будинку. У сусідньому, де живе сім'я громадян Таджикистану. Виявилося, що діти народилися в цій родині, а Людмила Іванівна брала їх "в оренду" в Москву, щоб показати співробітникам органів опіки.
Але постає питання, де ж справжні онуки жінки. Але, виявилося, що їх просто не було. Дочка Людмили Іванівни в РАГСі кілька разів брехала, що вдома сама народила дитину, її мама все це підтверджувала і ось так вони отримали чотири свідоцтва про народження неіснуючих малюків.
суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот
Таким чином спочатку дочка Людмили, а потім вже і вона сама отримувала допомоги на вигаданих дітей. Діти сусідів з Таджикистану були прикриттям, але їхні батьки нічого не знали, тому із задоволенням давали дітлахів, щоб ті практикували російську мову.

Зараз на двох реальних дітей оформив опіку старший син, а на пенсіонерку завели кримінальну справу за статтею "Шахрайство".

Як повідомляв Знай.ua, кур'єр служби доставки напаскудив в під'їзді житлового будинку: "Так він ще й обд*лбанний"

Знай.ua писав, "Нова пошта" перетворила посилку з дорогими іграшками на решето: діти залишилися без щастя

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще