Жителі України часто скаржаться на якість умов у державному підприємстві Укрзалізниця. Плачевний стан вагонів і послуг, що надаються, а також хамська, іноді і не особливо твереза поведінка інших пасажирів: все це наводить жах і викликає крайнє обурення.

Цього разу очевидці і пасажири поїзда рейсу Київ-Бердянськ зафіксували сумні умови вагона, в якому доводиться перебувати українцям: кіптява і бруд, що не відмиваються роками. Також, на кадрах можна побачити порвану постільну білизну, за яку пасажири змушені платити гроші, щоб не спати на голій оббивці спальних місць, які теж не відрізняються блискучою чистотою.

"Саме таким бачить 21 століття компанія # Укрзалізниця 🤷",- написали в Telegram-каналі "Чорний список"

Користувачі соцмережі активно прокоментували дані кадри, деякі з осудом поставилися до умов вагона, інші ж саркастично і з гумором.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що українці загадили легендарну Говерлу пивом та їжею для туристів: ще б кіоск з шаурмою відкрили

Нагадаємо, що двоє чоловіків дістали горілку і курочку у вагоні Укрзалізниці-очевидці не в захваті

Як повідомляв Знай.uа, "У Чорнобиль їхати не потрібно": українець зняв найстрашніший вагон в електричці

Також портал Знай.uа писав, що українців катають у дірявих маршрутках, на які дивитися соромно: дунь - впаде