У суботу, 28 серпня, погіршення погоди очікується в західних областях – дощі і туманність. На решті частини території країни пануватиме сонце і комфортна температура повітря.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +20 до +24 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +10 до +13 градусів.

У центральних областях температура вдень від +26 до +29 градусів, вночі – від +12 до +14 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +22 до +25 градусів, а вночі – до +14.

У східних регіонах – вдень від +27 до +31, вночі – від +12 до +16. На півдні температура повітря - від +26 до +30 градусів вдень, нічна – до +18 градусів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Погода на 28 серпня, фото Укргідрометцентр

"Вночі дощі пройдуть на Волині, Рівненській, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях. Однак вдень у суботу суттєві опади повсюдно в Україні малоймовірні.",- написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Народний прогноз погоди на 28 серпня в Україні

У цей день відзначається свято Успіння Пресвятої Богородиці. З 28 серпня починається молоде Бабине літо, яке триває до 11 вересня. У колишні часи помітили, якщо молоде Бабине літо вітряне - чекай негоди на старе (з 14 по 21 вересня). Якщо в цей день погода тиха і ясна, то і осінь буде такою ж.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, крижані дощі, відлиги і люті морози: з'явився прогноз погоди на зиму 2021-2022

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження