Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла про те, якою буде погода наприкінці робочого тижня. Чи порадує українців п'ятниця, 27 серпня.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці в соціальній мережі Facebook, де синоптик регулярно публікує прогнози на майбутні дні.

Цього разу вона з не дуже хорошими новинами. Справа йде ближче до осені, і в Карпатах нічна температура повітря опуститься вже до +5+6 градусів. До кінця тижня вночі заморозить практично всю західну частину України.

Однак, тепла погода вдень ще порадує українців.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У п'ятницю, 27 серпня в більшості областей країни буде від 20 до 26 градусів тепла, а на Сході підніметься аж до 29 градусів. Західна частина країни як завжди свіже - 18-23 градуси.

Дощі в цей день очікуються як на Заході, так і на Сході. У центрі сухо, і лише під вечір підуть невеликі дощі. Північ і Південь без будь-яких опадів.

У Києві ж буде так само сухо, температура вдень прогріється до + 22 + 23 градусів тепла, а на вихідних потеплішає аж до 27-29. Найімовірніше, це буде останнє потепління найближчим часом. Наталка Діденко рекомендує провести їх з користю.

Погода в Україні 27 серпня, фото: Facebookукраїні 26 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 27 серпня, фото: Facebookукраїні 26 серпня, фото: Facebook

Загалом, погода передбачається 28-29 серпня в більшості областей комфортною, тільки на заході буде повітря свіже і з періодичними дощами.

Але хоча б поки без заморозків.

"Літо складає футболки, отримує довший рукав, змінює поступово шорти на щільні джинси, розставляє в вази чорнобривці і айстри. І ми за ним так будемо робити)" - підсумувала синоптик.

Нагадаємо, у Львові затопило центр, а вітер зніс дерева: негода повернулася в Україну з новою силою

Як повідомляв Знай.ua, град, вітер і тропічні зливи: на Україну насувається Лютий циклон з Німеччини

Знай.ua писав, спека не щадить нікого: харків'янка психанула і вийшла гуляти по вулиці в стрінгах