Стало відомо про те, якою буде погода в Україні в четвер, 26 серпня. Синоптична ситуація не стабільна, а атмосфера виходить зі свят, які тривали кілька днів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Наталки Діденко в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є.

Дощі з грозами пройдуть у північних областях, у центральних, а також частково зачеплять і Одеську, Чернівецьку, та Івано-Франківську області. Всі інші регіони будуть завтра ще з Сонечком, без опадів.

Градуси розбігаються, справа йде ближче до осені вже.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У четвер на Сході, а також в південно-східній частині буде досить жарко - від 25 до 30 градусів тепла. На півдні і в центрі +23+28 градусів тепла. Найсвіжіше, як і весь останній місяць, в західній частині України - від 19 до 23 градусів.

У Києві четвер видасться досить вологим і свіжим. 26 серпня над Києвом пройде дощ, можливо з грозою, а температура повітря в середньому 19 градусів тепла, тому, варто одягатися тепліше.

Погода в Україні 26 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 26 серпня, фото: Facebook

Однак, рано засмучуватися, що осінь вже на порозі. Синоптик Наталка Діденко зазначає, що вже з наступного тижня температура повітря стрибне до жарких 30+33 градусів, але, знову таки - ненадовго. Варто розуміти, що теплих днів залишилося не так багато.

"Вересень потроху махає нам свіжими ранками і ночами" - підсумувала жінка.

Раніше повідомляли, машини під водою і град з яйцем: Харків несподівано накрила негода, змиваючи все на своєму шляху.

Як повідомляв Знай.ua, в Україні посеред серпня посипався сніг, а сильні зливи затопили під'їзди і вулиці.

Знай.uа писав, Укргідрометцентр налякав прогнозом погоди з 7 по 9 серпня: зірветься сильний буран і прогримлять грози.