У Міністерстві юстиції розповіли, як підтвердити дошлюбне прізвище, якщо цього вимагають у Пенсійному фонді. Отримати витяг з державного реєстру актів цивільного стану можна у будь-якому відділі ДРАЦС.
Для отримання витягу з Реєстру подається заява/запит, у якій зазначається одна з таких відомостей про фізичну особу, щодо якої видається витяг з Реєстру:
- прізвище, ім’я та по батькові, дата і місце народження особи, щодо відомостей про яку отримано запит;
- серія і номер свідоцтва про державну реєстрацію відповідного акта цивільного стану, дата його видачі;
- реєстраційний номер, за яким зареєстровано внесення відомостей про акт цивільного стану.

Як підтвердити дошлюбне прізвище, фото Мін'юсту
Як підтвердити дошлюбне прізвище, фото Мін'юсту

Під час особистого подання заяви про надання витягу з Реєстру необхідно пред'явити паспорт або паспортний документ та у відповідних випадках документи, що підтверджують родинні чи сімейні стосунки.
При надсиланні заяви поштовим зв’язком, витяг з Реєстру надсилається заявнику поштою. Якщо документи подавалися у електронному вигляді через мережу Інтернет, подається заява встановленої форми з накладенням кваліфікованих електронних підписів та відскановані копії необхідних документів.
До заяви додається документ про внесення плати за видачу витягу з Реєстру. Плата за видачу витягу з Реєстру становить 73грн.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лук'янівське СІЗО перетворили на затишний хостел за рахунок арештантів.

Також портал Знай.ua писав, від 240 до 360 годин: українців, які заборгували аліменти відправлять на суспільно корисні роботи. Боржників по аліментах відправлять на суспільно корисні роботи

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще