Нахабні торговці влаштували стихійний ринок на самій вершині Говерли.

Турист і небайдужий українець на своїй особистій сторінці в соцмережі Facebook розмістив шокуючу фотографію з найвищої точки Українських Карпат і знаменитого туристичного об'єкта України – гори Говерли, висота якої становить 2061 м над рівнем моря. На знімку можна побачити велику кількість пива, мінеральної та солодкої води, шоколадних батончиків та інших продуктів. Все це "кмітливі" підприємці вирішили розпродати бажаючим, звісно, за захмарною ціною. Місце вибрали дуже вдале, адже туристи, які підкорили гору, зазвичай дуже виснажені маршрутом, і бажання випити або поїсти виникає у багатьох.

"Говерла. Може відразу МАФи поставите? Якісь козли влаштували там стихійний ринок", - написали в публікації.

скріншот з Facebook

Також, це фото розмістили в інформаційному порталі "Хочу в гори" в Facebook, де люди активно прокоментували даний випадок. Звісно, ринок на вершині гори влаштували незаконно. Коментатори просять звернути на це увагу екологів, лісників, рятувальників і закрити "лавочку" на туристичному об'єкті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що на вершині Говерли ще раніше були помічені невеликі торгові точки, де можна купити чашку чаю або кави, пляшку води і навіть символічну медальку за підкорення гори. Однак, такої масштабної торгівлі не згадують навіть місцеві жителі.

Нагадаємо, що двої чоловіків дістали горілку і курочку у вагоні Укрзалізниці - очевидці не в захваті

Як повідомляв Знай.uа, "Просто любов": фермер зробив серце стадом овець в пам'ять про рідну людину, кадри стали вірусними

Також портал Знай.uа писав, що в Україні знову дозволили відключати комунальні послуги за борги: дали всього 30 днів