Українці все частіше почали скаржитися на державні фінансові установи. Цього разу під роздачу потрапив ПриватБанк. Клієнт поскаржився на те, що клієнт працює з посередниками, за яких ніхто не може відповісти.

Все це було розміщено на спеціальному порталі Мінфіну, де регулярно розміщують скарги.

Клієнт пише про те, що придбав квитки через додаток мобільного банкінгу Приват24 Кирилівка-Дніпро. Раптом, йому подзвонили і сказали, що рейс був скасований, так як автобус зламався, і запропонували докупити квитки, які на 100 гривень дорожче.

Скарга на ПриватБанк, фото: скріншот
Скарга на ПриватБанк, фото: скріншот

"При тому що ті рейси навіть дешевше, сказав повернути гроші, прислали смс куди дзвонити ніхто не бере телефон, подзвонив за номером на квитку сказали зводити на інший номер, подзвонив скель що чекати повернення грошей від одного до трьох днів, і сказали що квиток Я купив через посередників, на питання чому так довго повернення грошей, одне мовчання. Якщо самому відмовитися від поїздки то ніхто грошей не повертає... а тут ще й чекати треба, при чому нікого не хвилює де пасажир буде брати гроші на інший Квиток і знімання житла" - пише незадоволений українець.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

ПриватБанк, фото: Знай.uа
ПриватБанк, фото: Знай.uа

На сайті при цьому немає ніякої юридичної інформації про перевізника, і доводиться все шукати самому. Саме тому, клієнт не рекомендує користуватися даним сервісом, так як там одні посередники.

У коментарях прийшла офіційна відповідь від банку, де вони підтвердили, що дійсно не надають послуги з перевезення, а тільки дають можливість придбати квитки.

Скрін, відео YouTube ПриватБанк
Скрін, відео YouTube ПриватБанк

Вони також побачили, що від клієнта надійшла заявка по поверненню коштів, і тепер, протягом двох днів це обов'язково відбудеться.

Приватбанк, фото: Знай.uа
Приватбанк, фото: Знай.uа

Раніше повідомляли, ПриватБанк, Альфабанк, Ощадбанк та інші закривають відділення: українці отримали попередження.

Як повідомляв Знай.uа, віддати або бігти? Перехожі у дворі знайшли валізку з 5 мільйонами гривень, лежали пачечками.

Знай.uа писав, голодні пенсіонери накинулися на прострочені продукти у смітнику-дивитися боляче: "ось так і живемо".