Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Днем Незалежності. Гарант виступив на Майдані Незалежності з промовою, і поділився першими фотографіями.

Новий пост з'явився на сторінці президента в соціальній мережі Instagram, де регулярно він повідомляє про найважливіші новини країни.

Цього разу він поділився цілою низкою кадрів з Майдану Незалежності, де почалися святкування Дня Незалежності. Крім цього, з самого ранку Володимир Зеленський взяв участь з першою леді в молебні за Україну, а в центрі Києва вже виступив з промовою.

Там він перерахував всі народи, які проживають в Україні, і те, чим вони всі відомі. Не обійшлося і без тролінгу четвертого президента України Віктора Януковича, який втік з країни в далекому 2014.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Рівненщина подарувала нам першого президента України, Чернігівщина-другого, Сумщина-третього, Донеччина... Леоніда Бикова та Сергія Бубку. Без чарочки домашньої наливки День незалежності не такий святковий!"- каже Володимир Зеленський.

Після промови було нагородження видатних українців, які зробили внесок у розвиток України. Крім того, Дмитро Монатік отримав звання Заслуженого артиста України, і до цього він йшов дуже довго.

Далі на Майдані Незалежності планується військовий парад, який кілька років тому скасували, але, цього року вирішили знову повернутися до цієї традиції.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв "Знай.ua", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Крім цього, ми повідомляли, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали