У вівторок, 24 серпня, і в День незалежності України погода порадує сонцем і теплом жителів східних і південних областей країни, а в західних і північних регіонах очікуються грозові дощі і похолодання.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +19 до +28 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +12 до +14 градусів.

У центральних областях температура вдень від +25 до +28 градусів, вночі – від +12 до +14 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +25 до +27 градусів, а вночі – до +15.

У східних регіонах – вдень від +26 до +29, вночі – від +12 до +17. На півдні температура повітря - від +27 до +29 градусів вдень, нічна – до +17 градусів.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Погода на 24 серпня, фото Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook повідомила, що тиждень з 23 по 27 серпня в Україні обіцяє бути теплим і сонячним.

Погода в Києві сьогодні буде теплою, очікується невелика хмарність. Вдень стовпчики термометрів покажуть до +26 градусів.

Народний прогноз погоди на 24 серпня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святого Євпла. У народі цей день має різні назви: Болотні вогні, Чудеса на болоті. Ці незвичайні назви пов'язані з народним повір'ям, що 24 серпня на болоті буває чути свист, пісні, а нікого немає. Щодо погоди, з колишніх часів до нас дійшло таке спостереження: якщо вранці пішов дощик - вдень буде хороша погода.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, крижані дощі, відлиги і люті морози: з'явився прогноз погоди на зиму 2021-2022

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження