Перша леді України Олена Зеленська, яка нещодавно запропонувала ввести в школах уроки цифрової гігієни в Інтернеті, привітала українців з 30-ю річницею Незалежності. Також Олена Зеленська додала до своїх привітанням і яскраве відео, наповнене кадрами з неосяжною і красивою природою нашої країни.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Зеленської в мережі Instagram.

"Улюблена Україно, я рада вітати тебе з 30-ю річницею незалежності. Ти – сповнена натхнення, велика і різноманітна, а для мене особисто – завжди найкраща. Ти, моя рідна земле, даєш нам сили йти лише вперед і долати найважчі перепони. Зі святом усіх нас!", - підписала публікацію Олена Зеленська.

Олена Зеленська, instagram.com/op_ukraine
Олена Зеленська, instagram.com/op_ukraine

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що перша леді України Олена Зеленська пропонує введення в школах уроків з цифрової гігієни в мережі Інтернет.

"Діти більшу частину часу зараз знаходяться в мережі Інтернет. Ми повинні навчити їх цифровій гігієні. Потрібно навчити дітей користуватися інформацією. І мені здається, було б правильно в школі окремим уроком, можливо, тому ми прийшли до того часу, коли без цього неможливо – digital всюди – це повинен бути один з навичок, який діти отримують в школі – і чим раніше, тим краще", - заявила Зеленська під час виступу на Київському саміті перших леді і джентльменів.

Раніше повідомляли, Ірина Білик з червоною головою ошелешила перед Днем Незалежності: вогняна.

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська викликала фурор серед перших леді на саміті в Києві: "Найкраща".

Знай.uа писав, Олена Зеленська привезла в Україну "м'яку силу" перед Днем Незалежності: "Вперше за 30 років".