В останні кілька місяців українці стали частіше скаржитися на сервіс одного з найбільших державних банків країни "ПриватБанк". Громадяни вкрай незадоволені тим, як їм грублять біля каси, віддають їх дані шахраям, а іноді навіть просто блокують картки. Однак це далеко не все, що може статися з українцями у відділеннях "ПриватБанку".

Так, буквально днями клієнт був спантеличений величезною сумою, яку вимагають сплатити у відділенні за формування звичайної довідки за картковими реквізитами. Громадянин України дізнався, що за довідку вимагають 100 гривень.

Про цю ситуацію стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Приватбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

"У відділенні "ПриватБанку" беруть 100 грн. За довідку з реквізитами картки. Не розумію чому так дорого?", - запитує клієнт фінустанови, дивуючись тарифам за просту довідку.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Важливо також зазначити той факт, що представники банку надали офіційну відповідь, написавши і порадивши наступне: "Доброго ранку! Безкоштовно отримати потрібну вам довідку можна не виходячи з дому. Для цього достатньо зайти в Приват24 і перейти в меню "Всі послуги" - "Послуги" - "Створити довідку" і вибрати тип довідки".

Раніше повідомляли, ПриватБанк, Альфабанк, Ощадбанк та інші закривають відділення: українці отримали попередження.

Як повідомляв Знай.uа, віддати або бігти? Перехожі у дворі знайшли валізку з 5 мільйонами гривень, лежали пачечками.

Знай.uа писав, голодні пенсіонери накинулися на прострочені продукти у смітнику - дивитися боляче: "Ось так і живемо".