Зарплата медсестри, яка працює в одному з інфекційних відділень районної лікарні Мелітополя становить 2330 гривень.

Знімок відомості неназваної медсестри поширили в соціальних мережах.

За ці гроші співробітниця лікарні змушена працювати в небезпечних умовах пандемії. Зазначимо, що ще в середині квітня 2021 року міська влада Мелітополя зменшила і скасувала коронавірусні ВИПЛАТИ для медичних працівників.

Після цього в підступних госпіталях Мелітополя зіткнулися з рідкісною нестачею персоналу. Тоді на рівні обласного керівництва визнали, що, не тільки в місті, а й в області не вистачає персоналу і лікарів для допомоги коронавірусним хворим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У пресі з'явилися повідомлення про відкриття нового ковидного госпіталю. Його вирішили створити в колишньому дитячому санаторії. Рішення прийняли після того, як інфекційна лікарня виявилася заповнена на 120%. При цьому на відкриття нової коронавірусної лікарні грошей так і не знайшли.

Медикам Мелітополя перестали платити "коронавірусні" надбавки. Перестали давати додаткові гроші навіть лікарям, які працюють на прийомах пацієнтів. Медперсоналу, який безпосередньо взаємодіє з людьми, хворими коронавірусом, доплати знизили.

Лікарі та медсестри відмовляються працювати в таких умовах і наражатися на небезпеку за запропоновану зарплату. Зарплати лікарів в Мелітополі зараз досягають від 10 до 12 тис.грн. При цьому, останнім часом рівень захворюваності коронавірусом в різних регіонах країни зростає і не виключений варіант виникнення нової хвилі захворювання.

Нагадавши, юрист розповів, що буде після придбання підробленого сертифіката про вакцинацію

Як повідомляв портал " Знай.ІА", вчені виростили в пробірці мозок з очима

Також " Знай.ІА " писав, що Covid-19 "атакує" Україну все сильніше