Любителям пухнастих котиків розповіли через що вони можуть нападати на ваші ноги. І що потрібно зробити, щоб цього уникнути.

Про це розповіли в Телеграм-каналі "Подаруй котейці будинок".
Спочатку потрібно навчиться розрізняти агресію кота, яка є наслідком необхідності захищати своє життя або потомство, і мисливський інстинкт. Зазвичай, агресивна кішка шипить і кидається з кігтями.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Але, коли ж ваш кошеня щодня кидається на ваші ноги, то варто задуматися про те, що саме ви не створили їй потрібні умови. Можливо коту потрібно завести подружку або він хоче пограти з вами.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Також, щоб ваш кіт перестав кидатися на ноги, можна придбати йому іграшки або просто дозвольте хвостику поганяти за мотузкою.

Нагадавши, які запахи змусять котів бігти стрімголов від господаря: прибирайте дезодоранти і рослини. Список запахів, які коти просто не зможуть витерпіти. Домашнім "хижакам" дуже образливо, якщо їх лоток протягом довгого часу залишається брудним.

Як повідомляв Знай.uа , знайшли десятки втрачених дітей: 4 вражаючі історії псів-рятувальників, які стали героями для українців. Рятувальники тісно працюють з чотирилапими колегами

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Знай.uа писав, чорні лебеді обзавелися потомством і вразили українців неймовірною милотою: бальзам для душі. Місцевим жителям є чому радіти, тепер у міському парку ще більше краси