Українців, за словами відомого синоптика Наталії Діденко на сторінці в соціальній мережі Facebook, неділя зустріне з теплотою і сонечком.

Хоча останні дні ми і спостерігаємо значне похолодання до +20℃ ...+25℃. Зараз же продовжиться насолода комфортною температурою з невеликим вітерцем. Повітря не буде пекучим, а більш приємним і пухнастим. Про це добре свідчить карта Укргідрометцентру. Стовпчики термометрів 22 серпня у західних регіонах покажуть +22℃ ...+26℃ вдень і +10℃ ...+ 13℃ вночі.

У центральних, південних і північних областях ситуація ідентична, хоча на півдні і сході все ж набагато тепліше. У Криму вночі та вдень опадів не буде, як протягом усього недільного дня (+26℃ ...+28℃). Найбільша температура зафіксована в Херсоні. Там сонце прогріє місцевість до +29℃.
"На День прапора температура повітря істотно не зміниться. 23-го серпня в західній частині побільшає дощів. 24-го серпня, на День Незалежності, дощі та грози можливі періодично у західних та північних областях України та у Вінницькій області. Решта території належатиме сухій погоді", - повідомляє Наталка Діденко.

Температура повітря в Києві, 22 серпня, буде близько +23℃ ...+ 25℃ вдень, вночі +12℃ ...+14℃. Вітер в столиці 3-8 метрів в секунду (північно-західного напрямку).

Прогноз погоди на 22 серпня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 22 серпня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, вогняний смерч атакував беззахисних людей, дика паніка: "Я такого не бачив ще"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", окупований Сімферополь поплив через потужні зливи: навіть машини "біжать" від Путіна

Знай.ua писав, спека не щадить нікого: харків'янка психанула і вийшла гуляти по вулиці в стрінгах