Вогняний смерч атакував беззахисних людей, дика паніка: "Я такого не бачив ще"

Відразу кілька вогняних смерчів в російському регіоні зняли очевидці. Місцеві жителі стверджують, що ніколи раніше такого не бачили. Як відомо, Башкирія останнім часом дуже страждала від аномальної спеки, наслідки якої можна побачити на кадрах. Рятувальники заявляли, що вогонь швидко наближається до селища Бурибай в Хайбуллінському районі. Справитися з пожежами поки не виходить.

На записі видно, як стовп густого пилу закручується в воронку і піднімається високо в небо. Очевидець встиг зняти це явище, проїжджаючи на автомобілі.

В Україні "просканують" одержувачів субсидій: приховати доходи і "паї" не вдасться

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вже восени запрацює єдина інформаційна система для одержувачів субсидій та соцвиплат. За допомогою системи можна буде швидко перевіряти претендентів на державну допомогу. Крім того, це спростить оформлення допомоги для пересічних громадян.

За словами Лазебної, в системі буде зібрана вся інформація: чим займається субсидіант, який має прибуток, стаж тощо. Інформація допоможе правильно формувати бюджет для виплат допомоги і надавати тим, хто дійсно її потребує.

Субсидії, скріншот: YouTube
Субсидії, скріншот: YouTube

Володимир Зеленський перед Днем Незалежності віджався на брусах у вишиванці: "Приймайте естафету"

Володимир Зеленський напередодні Дня Незалежності України взяв участь у челленджі "Здорова Україна 30". Його суть полягає в тому, щоб у вишиванці зробити тридцять повторів будь-якого спортивного вправи.

Голова держави зазначив, що прийняв естафету від Вадима Данильченка, і вирішив передати Сергію Бубці.

Володимир Зеленський, facebook.com/zelenskiy95
Володимир Зеленський, facebook.com/zelenskiy95

Ірина Білик "возз'єдналася" з Дімою Коляденко: романтика, як у Джека і Роуз з Титаніка

Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно заявила про розлучення зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим, здивувала "возз'єднанням" зі своїм колишнім коханим - хореографом Дмитром Коляденком.

У соцмережі Instagram Ірина Білик відтворила з Дмитром Коляденком знамениту сцену з фільму"Титанік".

"Хм... Що б це значило?",- написала співачка в Instagram-сторіс, заінтригувавши свою публіку несподіваним відео.

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna

В Україні подорожчає хліб слідом за соняшниковою олією і яйцями

Відомо, що посівна кампанія розпочалася пізніше на два тижні, ніж торік. Однак Мінекономіки прогнозує, що аграріям вдасться зібрати урожай на 14,6% вище торішніх показників (75,1 млн тонн).

Але не тільки несприятливі погодні умови можуть перешкодити фермерам. Вони можуть зіткнутися з високою ціною на паливо. А це відіб'ється на формуванні вартості хлібобулочних виробів. Наприклад, аналітики не виключають, що ці продукти можуть і зовсім подорожчати на 5-10 відсотків.

І щоб підтримати сільгоспвиробників, Кабмін розширив держфіндопомогу і планують направити додаткові 500 мільйонів гривень.

Хлібзавод, скріншот: YouTube
Хлібзавод, скріншот: YouTube