Стало відомо, що візит президента України Володимира Зеленського до Сполучених Штатів Америки знову був перенесений.

Про це повідомив Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час онлайн-брифінгу. За його словами, глава держави перебуватиме в США протягом двох днів, 30 і 31 серпня. Хоча раніше була інформація, що Володимир Зеленський буде в Штатах з 28 числа.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Глава МЗС також додав, що президент збирається побувати в Каліфорнії, крім Вашингтона. Це, на думку влади, створить нові можливості для США і нашої країни — залучити інвестиції в Україну. Бо Зеленський хоче зустрітися з Ілоном Маском, відомим мільярдером і головною SpaceX, Tesla, і з Тімом Куком з Apple.

Джо Байден, instagram.com/joebiden
Джо Байден, instagram.com/joebiden

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський з Джо Байденом зустрітися 31 числа у форматі розширеної зустрічі.

До того ж, у Міністерстві закордонних справ України оприлюднили повний список країн-учасників "Кримської платформи" у кількості 44 держав та міжнародних організацій. Від Сполучених Штатів на зустріч приїде міністр транспорту. Президенти будуть від країн Литва, Латвія, Естонія, Польща, Словаччина, Угорщина, Молдова, Словенія та Фінляндія.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

Нагадаємо, на параді до Дня Незалежності проїдуться танки з малярським скотчем: "Вони хоч не з фанери?"

Як повідомляв "Знай.ua", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський зустрівся з олімпійцями після "боротьби" в Токіо: "Кожен переможець"