"Нова пошта" потрапила в черговий скандал через непомірну упаковку для малениькой посилки. Про це незадоволений клієнт написав у спільноті «Чорний список».

"Навіщо запаковувати посилку вагою 0,364 кг в коробку 5 кг, заповнивши порожнечу неміряною кількістю макулатури, коли посилка була вже запакована відправником в коробку? За це сміття клієнт заплатив 77 грн», - обурюється клієнт.

"Добре, очевидна річ-це зробити з великої для своєї ваги коробки ще більшу для своєї ваги коробку і здерти за це бабки?", - не розуміють деякі.

У коментарях йому відповіли, що, можливо, пошта мала підстави Так упакувати посилку.

Фото: "чорний список"
Фото: "чорний список"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фото: "чорний список"
Фото: "чорний список"

Фото: "чорний список"
Фото: "чорний список"

"Що відправляли? На фото видно, що обсяг більше, ніж вага! Автор щось чув про об'ємну вагу???", "А навіщо відправник запакував коробку в папір з блокнота», "Ви знаєте, що таке об'ємна вага посилки (у всьому світі ним користуються)? На фото видно, що обсяг близько 2 кг (це по фото, потрібні точні розміри щоб порахувати.)

Коробка, в яку запакували, має об'єм 5 кг. Доставка посилки об'ємною вагою від 2.1 кг до 5.1 коштує однаково! Ось і вся математика", - розповідають українці.

"Ні в якому разі не виправдовую Нову пошту, але! Відправник запакував у свою коробку і обернув її листом. Ця коробка могла бути "колекційною", тобто цінною частиною самої посилки. Звідки на пошті знають, що це звичайна коробка? Їм сказали? Навряд. Просто замотали в папір і віддали. Далі, можливо відправник сказав, що потрібно відправити як крихке, але він все запакував. Пошта не відправить крихке з вашою упаковкою. Може ви хреново переклали, а потім попит буде з нп. Ну і третє, є таке поняття у них, як об'ємна вага. На Новій Пошті є свої мінуси і плюси, але в даний момент автор показав себе недалекоглядною людиною. Працюю в торгівлі, кожен день відправляємо посилки. Проблем не було ні з упаковкою, ні з вартістю, ні з вагою. І швидше за все клієнт заплатив за сміття не 77 грн, а гривень 15, так як сама доставка 50+грн була. Не треба плутати своєю дурістю людей", - вибухнув гнівною відповіддю один з коментаторів.

Раніше повідомляли, одного разу під Полтавою пасажири "Укрзалізниці" промокли в затопленому туалеті: "шикарний сервіс...".

Як повідомляв Знай.uа, "Лакшері-поїзд" Київ-Одеса від Укрзалізниці змучив пасажирів: фітнес і стрибки, як у Волочкової.

Знай.uа писав, "Синій" пасажир влаштував дівчатам пекло в купе "Укрзалізниці": "спіть голенькими?".