Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. 17 серпня 2021 року, українець поскаржився на процес оплати, ймовірно, навчання в НАУ з кредитної картки. Пересилав Користувач чималеньку суму (13 тисяч гривень) і спочатку там було зазначено, що комісія складає всього 1 гривню.

Скрін, відео YouTube ПриватБанк
Скрін, відео YouTube ПриватБанк

"Наприкінці дня я побачив, що сума знята 391 грн., тобто на 390 грн. більше написаного спочатку. При дзвінку на гарячу лінію оператор повідомив про те, що я підписався в тому, що згоден на всі умови Приватбанк, на офіц.сайті все прописано і т. д. зайшовши на оф. сайт-нічого не знайшов. Вважаю, що мене, як споживача ввели в оману і хотів би з'ясувати (як могло і з моєї згоди), так як Сума в 390 грн. є для мене значущою", - розповів українець.

Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін
Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін

Після цього він додав, що періодично отримує дзвінки від співробітників "ПриватБанку", що користуватися карткою можна безкоштовно лише до 55 днів. На цей відгук відповіли представники банку і відзначили, що комісія за оплату послуг з "універсальної" карти становить 3%.

Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін
Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, на Приватбанк поскаржилася незадоволена клієнтка: оформила депозит і ще залишилася повинна

Як повідомляв "Знай.ua", давня клієнтка "Приватбанку" залишилася без картки для соцвиплат - "Кредитів немає, проблем не було"

Знай.ua писав, українка потрапила в пекло замість "Ощадбанку": Російська мова, недбалість і режим ігнора