Погода 18 серпня загартує українців грозами, шквалами і дощами: не гірше занурення в ополонку

У середу погода проллє грозові дощі на значну частину території країни. Максимальна температура повітря до +34 градусів буде спостерігатися в центральних, східних і південних областях. Синоптики попереджають про шквали. Пориви вітру сягатимуть 7-12 м/с.

"Східні регіони України будуть найдовше утримувати бурхливі градуси", - написала синоптик Наталка Діденко.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Володимир Зеленський зустрівся з олімпійцями після "боротьби" в Токіо: "Кожен переможець"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Голова держави поділився чотирма фотографіями із зустрічі, на якій привітав усіх спортсменів і вручив їм нагороди. На знімках президент з посмішкою на обличчі постав посеред шикарних дівчат, частина з яких тримають в руках зароблені медалі, а також, він урочисто потиснув руку олімпійцям.

"Пишаємося досягненнями нашої збірної на Олімпіаді в Токіо. Сильні, наполегливі, незламні. Кожен з вас - переможець", - написав Володимир Зеленський у публікації.

В туалет без світла? Українцям показали нові тарифи на електроенергію, скільки доведеться віддати

Згідно з документом, Кабмін зафіксував ціну електроенергії для побутових споживачів на рівні 1,44 грн за кВт-год при обсязі споживання не більше 250 кВт-год на місяць включно з 1 жовтня 2021 року до 30 Квітня 2022 року.

При цьому для побутових споживачів з обсягом споживання понад 250 кВт-год на місяць ціна залишиться на рівні діючого до цього тарифу в 1,68 грн за кВт-год за весь обсяг споживання. Уряд закріпив тариф в 1,68 грн за кВт-год для колективних побутових споживачів, гуртожитків, що розраховуються за електроенергію за загальним лічильником. Тариф у розмірі 1,68 грн за кВт-год був закріплений за дачними і дачно-будівельними кооперативами.

Платіжка. Фото: РБК-Україна.
Платіжка. Фото: РБК-Україна.
Платіжка. Фото: РБК-Україна.

Танцюрист Наді Дорофєєвої вийшов з коми: розмовляє і навіть намагається встати

Хлопця зовсім недавно вдалося вивести з коми, проте він досі дуже слабкий. Хоча його вже перевели в звичайну палату. Відомо, що стан Жені Гончаренко трохи покращився, і він навіть почав говорити, про що розповів його вітчим.

Хлопець в якийсь момент навіть спробував встати і посидіти, і він пам'ятає про напад все, крім останніх секунд після удару. У спогадах збереглося те, що хлопець був разом з друзями в цей момент, а потім якийсь невідомий перехожий пристав до нього з невідомої причини і завдав удару.

Євген Гончаренко, фото: Instagram
Євген Гончаренко, фото: Instagram

640 афганців набилися у вантажний літак США, щоб втекти із захопленого талібами Кабула: Ноїв ковчег

Літак не мав наміру брати на борт таку кількість людей. Однак афганські біженці самовільно проникли на аеродром і прорвалися на борт літака. Тому довелося підніматися в небо з 640 пасажирами.

Раніше також з'явилося відео, на якому видно, що люди, намагаючись вирватися з країни, чіпляючись ззовні за військовий літак США, який летить із захопленого "Талібаном" Кабула. Не обійшлося в цій ситуації без жертв. Крім того, через тисняву в аеропорту також загинуло кілька людей.

Евакуація з Кабула, фото: Marcus Weisgerber, Twitter
Евакуація з Кабула, фото: Marcus Weisgerber, Twitter