В "Укрзалізниці" вирішили збільшити кількість місць у плацкартних вагонах, на які можна придбати квитки. Цією новиною поділилися на офіційному сайті компанії-перевізника.

Як зазначається, йдеться про місця №53 і №54. Раніше їх використовували для зберігання постільної білизни та ковдр, однак частіше на цих місцях подорожували пасажири-безбілетники.

Потяг, скріншот з відео
Потяг, скріншот з відео

Тепер же можна придбати квиток на ці місця – в середньому це додає два десятки нових місць у потязі.

Відповідне рішення "Укрзалізниця" ухвалила, щоб дати раду пасажиропотоку, який у теплу пору року суттєво зростає, особливо на південному напрямку. Крім того, це зменшить можливості для перевезення провідниками нелегальних пасажирів.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Потяг Укрзалізниці, скріншот із відео
Потяг Укрзалізниці, скріншот із відео

Чи буде це рішення тимчасовим, або ж на зиму додаткові місця в потягах знову скасують, в "Укрзалізниці" не уточнили.

Нагадаємо, в ЗАЗ почнуть виробляти українські автобуси під маркою Mercedes: розробка місцевих інженерів. Йдеться про автобус Заз А09, який є українським напрацюванням. Його спроектували інженери заводу із Запоріжжя без залучення сторонніх організацій. Він розрахований на тридцять шість чоловік і призначений для перевезень між містами.

Як повідомляв "Знай.ua", затоплені туалети не найстрашніше: в поїзді "Укрзалізниці" пасажири перейшли в режим голоду, порожнеча абсолютна.

Знай.ua писав, одного разу під Полтавою пасажири "Укрзалізниці" промокли в затопленому туалеті: "Шикарний сервіс..."