На сторінці "Громадського контролю Укрзалізниці" в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, що у складі певного поїзда, який їде за маршрутом Львів-Маріуполь (№ 69/70), вирішили залишити тільки один вагон з кондиціонером.

Він "люксовий" і купити квитки на нього, за словами українців, неможливо навіть за місяць. Компанія прибрала кондиціонування всіх купейних вагонів, хоча всі вони проходять шлях у 29 годин по жаркому південному сонцю.

Купе "Укрзалізниці", скріншот: Youtube
Купе "Укрзалізниці", скріншот: Youtube

"Після недавньої публікації про невірну інформацію щодо кондиціонованих вагонів в поїзді 69/70 Маріуполь-Львів, Укрзалізниця замість того, щоб рівномірно розподілити кондиціоновані у вагонах з трьома складами на цьому маршруті, просто вилучила абсолютно всі купейні кондиціоновані вагонів з усiх складів", - йдеться в публікації.

Цей "люкс" розрахований всього на 18 місць, а купейні вагони з кондиціонером вартість. 254 грн були доступні ще наприкінці червня.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Потяг Укрзалізниці, скріншот із відео
Потяг Укрзалізниці, скріншот із відео

"Для людини з хворим серцем це може виявитися останньою подорожжю", "Вже був випадок, що саме в спеку в некондиціонованому вагоні поїзда влітку помер на робочому місці начальник поїзда", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, в ЗАЗ почнуть виробляти українські автобуси під маркою Mercedes: розробка місцевих інженерів

Як повідомляв "Знай.ua", затоплені туалети не найстрашніше: в поїзді "Укрзалізниці" пасажири перейшли в режим голоду, порожнеча абсолютна

Знай.ua писав, одного разу під Полтавою пасажири "Укрзалізниці" промокли в затопленому туалеті: "Шикарний сервіс..."