14 серпня 2021 року в Інтернеті з'явилася нищівна новина про те, що в одному з гірських сіл в Грузії померло понад 500 овець після удару блискавки.

Ще відомо і те, що пастух в цей час перебував разом з ними, але він не сильно постраждав і тільки втратив свідомість. Тепер померлих тварин повинні спалити на місці, так як така кількість туш неможливість спустити з гір. А збиток після загибелі понад 500 овець склав десь 62 тисячі доларів-близько 1 654 494 гривень.

Убиті вівці, скріншот: Youtube
Убиті вівці, скріншот: Youtube

Представники адміністрації муніципалітету міста на півдні Грузії Ніноцмінда підтвердили - фермер-власник загиблих тварин може отримати за них якусь компенсацію. Хоча для цього йому необхідно отримати офіційний висновок фахівців щодо причини загибелі цілого стада.

"Ми не чули, щоб через грозу могло загинути стільки овець. Звичайно, мерія надасть підтримку, але для початку сам фермер повинен принести висновок фахівців, щоб з точністю визначити причину масової загибелі", - розповіли в адміністрації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Убиті вівці, скріншот: Youtube
Убиті вівці, скріншот: Youtube

Жахлива ситуація сталася раніше в Бангладеші, де померли 17 гостей весільного банкету від удару блискавки. Крім цих жертв, ще 14 осіб, включаючи нареченого, отримали поранення.

Нагадаємо, навіть "копійчані" огірки дорожчають: чому ростуть в ціні овочі і фрукти, коли їх влітку навалом - відповідь фермера

Як повідомляв "Знай.ua", фермер ледь не підсмажив робітника в металевій сушарці через Трактор: добу без води і їжі

Знай.ua писав, фермер згодував весь урожай огірків вівцям, бо не приймали на ринку: "Ось так ми заробляємо"