Арабські туристи зарізали в Україні барана. Про це повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

Цього літа нашу країну відвідали багато тисяч туристів з Саудівської Аравії. Гостям з близькосхідного Королівства подобаються українська природа, клімат, а також ряд визначних пам'яток. Однак не обійшлося без курйозів.

Господиня одного з готелів повідомила, що арабські туристи поставили у дворі балон з газом. Це їм знадобилося для того, щоб засмажити барана і готувати рис зі спеціями. До цього тварина була Зарізана за всіма релігійними правилами. Подія трапилася в Івано-Франківській області в місті Яремче.

Також гості з Саудівської Аравії голосно молилися, що заважало відпочивати їх сусідам.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відзначимо, що з 19 по 23 липня в мусульманських країнах святкується Курам-Байрам - закінчення хаджу. Віруючі згадують історію про жертвопринесення Ісаака, який в арабській традиції називається Ісхак. Бог наказав Аврааму (Ібрагіму) зробити жертвопринесення свого сина, але в останній момент відмовився від цього і наказав йому зарізати баранину. На згадку про цю подію мусульмани їдять м'ясо цієї тварини.

Раніше повідомляли, рибалки натрапили на гігантське чудовисько, переплутавши його з колодою: "довжиною 2,5 метрів і вагою в кілька сотень кілограмів".

Як повідомляв Знай.uа, у Генічеську мертвих медуз повертають назад у море, гримить скандал: "ви що, діти?". Чоловіки вирішили поскидати медуз назад в море, при цьому скидаючи і сміття, яке було на пляжі. Це викликало обурення у відпочиваючих, тому зав'язався скандал.

Знай.uа писав, без медуз, штормів і недорого: топ-5 місць для відпочинку замість Чорного моря.