З великої і теплої Одеси, де в ці серпневі дні відпочивають тисячі туристів з усіх куточків країни, прийшли дуже тривожні новини. На одній з найпопулярніших торгових точок міста, яка нещодавно пережила капітальний ремонт, робітники влаштували пилові "рухи".

Вітер все розносить на прилавки з продуктами харчування. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Ринок, скріншот: YouTube
Ринок, скріншот: YouTube

"Атмосфера біля "Привозу". Фрукти, "елітний" алкоголь і свіжа креветка з рибкою продаються по сусідству з ремонтними роботами і сміттям. #Одеса", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також автори публікації прикріпили відео тривалістю в 59 секунд, яке безпосередньо і доводить дії організаторів цих маніпуляцій.

Також варто нагадати нашим читачам, що кілька тижнів тому покупці на "Привозі" перевірили твердження про те, що продавці легендарного одеського ринку грішать обважуванням. Коли покупці вирішили повторно зважити куплену ягоду, з'ясувалося, що в пакеті, в якому має бути два кілограми, насправді трохи більше 1,700 кг.

У другому пакеті було трохи більше двох кілограмів. За підсумком покупець заплатив за п'ять кілограмів полуниці, а отримав мало не в два рази менше.

Раніше повідомляли, подружжя волонтерів розстріляли бойовики за допомогу військовим: серцем вболівали за Україну.

Як повідомляв Знай.uа, таємний код української вишиванки: звідки пішли глибокі вирізи, орнаменти на що вони означають.

Знай.uа писав, шторки просвічуються і тиснява в черзі: українці порівняли умови в секонд-хендах і магазинах.