Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується iнтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

Його дружина Олена теж займається особливо важливими державними справами. Нещодавно вона побувала на острові Хортиця, який, за її словами, виступає місцем сили кожного українця.

Олена Зеленська, instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська, instagram.com/olenazelenska_official

А зараз Зеленська виклала публікацію і поговорила про фотографію, яка виступає частиною культурного діалогу.

"Мистецтво - площина, в якій ми можемо побачити світ під зовсім іншим кутом. І в цій розмові зробити видимими надважливі соціальні проблеми. Сьогодні в заповіднику "Софія Київська" відкрилася Міжнародна виставка фотомистецтва Photo Kyiv @photo_kyiv_fair"не/видиме життя". Вона досить емоційна і близька мені, адже присвячена темі безбар'єрності", - зізналася Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

Після цього жінка зазначила, що були відібрані десяток унікальних фотоісторій, щоб привернути увагу до різних цінностей, включаючи терпимість, повагу, відкритість, співчуття і співчуття. Особисто дружина президента не змогла "ворухнутися" після знімка малятка з розладами аутистичного спектру, що знаходилася біля вікна. Хоча на деяких фотографіях можна помітити, що вона посміхається.

Нагадаємо, Олена Зеленська прибула туди, де міг постраждати "огірочок" президента: "Була вражена"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський закликав жителів окупованого Донбасу швидше визначитися: "Велика помилка..."

Знай.ua писав, Олена Зеленська розкрила правду про домашнє насильство: "Для мене дуже важливо"