Українка поскаржилася на роботу Ощадбанку і заявила, що через банк залишилась без трьох тисяч гривень.
Про це українка написала на сайті Мінфіну.
Так, стало відомо, що дівчині необхідно було провести фінансову операцію у валюті в центральному офісі Ощадбанку в Чернігові. Але за словами дівчини при фінансових операціях її обдурили на три тисячі гривень.

Скрін, видео YouTube Ощадбанк
Скрін, видео YouTube Ощадбанк

"Над нами довго танцював якийсь начальник, розважав нас, поки касир балувалася і 20 разів переганяла гроші 💵 з робочої карти на карту! Разом, начальник впарив кредитну лінію. А ми прийшовши, додому, розібралися, що нас нагріли на 3 000 грн. Шкода, колись це був непоганий банк, А тепер там шахраї", - сказано в повідомленні українки.

Скарга на Ощадбанк
Скарга на Ощадбанк

Дівчина зазначила, що не має наміру залишати це безкарним, тому збирається звернутися в правоохоронні органи.

"Працівники банку несуть кримінальну, цивільно-правову та дисциплінарну відповідальність, а процес їх роботи знаходиться під постійним контролем, тому випадки шахрайства з їх боку виключено", — так в Одащбанку відзначили на історію дівчини.

Відповідь Банку
Відповідь Банку

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомляли, Українка поскаржилася на зарплату, "заморожену" в Ощадбанку: "хто дав право?".

Як повідомляв Знай.ua , українців попередили про шахраїв, які пишуть з акаунтів близьких людей у соцмережах: "не переводьте гроші!".

Знай.ua писав, Українка хотіла зняти 9 тисяч з банкомату "Привату" , а залишилася ні з чим: "треба оплатити лікування".