Кумира мільйонів екстрено госпіталізували до лікарні: різатимуть

Російський реп-виконавець Давид Нурієв (псевдонім Птаха) викликав швидку допомогу через сильний біль у животі. Його оперативно доставили в столичну клініку. Після огляду лікарі діагностували гострий холецистит - запалення жовчного міхура.

Відомо, що реперу необхідна термінова операція, московські медики вже почали готувати його до неї. Зараз лікарі оцінюють його стан, як середньо важкий.

Птаха, скріншот з відео
Птаха, скріншот з відео

Фермер ледь не підсмажив робітника у металевій сушарці через трактор: доба без води та їжі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У Вінницькій області один з місцевих фермерів позбавив волі свого робітника. Чоловік зробив це через те, що, на його думку, робітник неналежним чином відремонтував трактор.

У заручниках робітник провів майже добу без їжі і води в металевій сушарці для фруктів, яка знаходилася всередині зерносховища. На допомогу чоловікові прийшла місцева жителька, яка почула прохання про допомогу і викликала на місце події правоохоронців, які і звільнили робітника.

За скоєння цього злочину фермеру загрожує до 5 років позбавлення волі. Наразі ведеться досудове слідство.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Дизайнер сміття, нові юристи і космічний пілот: професії у яких через 10 років не буде відбою від вакансій

Дослідження Future of Work 2030 описує, якими будуть нові професії майбутнього, а які взагалі можуть зникнути. Зокрема, зробили висновки і про те, які навички стануть необхідними.

Повністю видозміняться ті професії, які можуть замінити машинної аналітикою. Наприклад, аудитори, бухгалтери, юристи, турагенти, ріелтори, секретарі, оператори колл-центрів та інші.

Ймовірно, зникнуть професії, які передбачають загрозу для життя і здоров'я людини. Однак більшість професій не зникнуть в повному сенсі, але переформатуються, тобто вимагати якісно нових навичок.

Дистанційна робота, скріншот: YouTube
Дистанційна робота, скріншот: YouTube

Співачка MamaRika вперше показала новонародженого сина: "Зі сльозами на очах"

Знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа вперше стали батьками - 2 серпня в одній з приватних клінік Києва у пари народився син, ім'я якого кохані поки не розголошують.

Артистка виставила зворушливе фото, показавши маленьку дитячу стопу - обличчя малюка виконавиця поки приховує від чужих очей. Зірка зізналася, що пройшов всього тиждень в моменту її пологів, а сам кадр Анастасія зробила ще в пологовому будинку зі сльозами на очах.

Виписка MamaRika, фото: Facebook
Виписка MamaRika, фото: Facebook

Від 50 до 500 тисяч гривень: в Україні зростуть страхові виплати, коли і кому піднімуть компенсацію

В Україні хочуть значно збільшити страхові компенсації. Наразі ліміт на відшкодування шкоди, заподіяної життю та здоров'ю, становить 260 тисяч гривень. По втраті майна - 130 тисяч гривень. Євро - 50 тисяч гривень. Вже незабаром ці суми піднімуться на 60 і 30 тисяч відповідно.

Наступного місяця проект закону нададуть на розгляд парламенту. У документі є пропозиція, щоб ліміт відшкодування по майну був 500 тисяч гривень, а по життю і здоров'ю — мільйон гривень. При цьому, вартість страхових полісів для водіїв не зміниться, і збільшення так само ніяк не вплине на реальні суми, що виплачуються постраждалим в ДТП.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"