Якось українці вже скаржилися на поганий стан деяких лікарень.

Наприклад, один пацієнт відділення хірургії міської лікарні №2 в Кривому Розі показав на відео абсолютно всі матраци в палаті з плямами, гниллю і дірками. Рукомийник був без дзеркала, а на прохання до медпрацівників хоч якось змінити цю ситуацію, українці отримували хамство у відповідь.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

А зараз черга дійшла до Харкова. Хтось із українців відобразив жах міської лікарні №3.

"Сходив в туалет — помий руки" — натякає міська лікарня №3", - йдеться в публікації "Х**вого Харкова".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На знімку видно дуже старе приміщення, виділене на туалет і рукомийник. Ще можна помітити невеликий краник посередині стіни, але без умивальника під ним. Конструкція, ймовірно, не витримала і самостійно відвалилася. А ремонт ніхто ще не зробив.

Умивальник на підлозі, фото: Telegram
Умивальник на підлозі, фото: Telegram

"А у нас скоро меморіальну таблицю Кернесу відкриють. Навіщо ви скаржитеся, тв*рини невдячні?! Він нас з руки своїх годував, а ви тут постите таке", "А хіба лікарні не за державний рахунок утримуватися? Причому тут місцева влада?", "Це інсталяція сучасного мистецтва) не здумайте прибирати", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Telegram (умивальник на підлозі)
Коментарі, скріншот: Telegram (умивальник на підлозі)

Нагадаємо, дитячий кардіохірург Олександр став ангелом-хранителем для сотень сімей: найменшому пацієнту-дві години

Як повідомляв "Знай.ua", львів'янка носила під серцем мертву дитину, лікар вразив цинізмом: "Народиш ще"

Знай.ua писав, медицина в Україні не буде колишньою, МОЗ представив план до 2023 року: нові лікарні та європейські стандарти