В інтернеті стало популярним дивовижне відео, на якому зображена мама з дитиною, коли на вулиці йде дощ.

Кадри були б абсолютно незвичайними і стандартними, якби малюк на прогулянці був у що-небудь одягнений. Але і на цьому дивацтва не закінчуються, так як жінка стоїть під дощем, поки її чадо не тільки під дощем мокне, але ще і купається в брудній калюжі.

Мама з голою дитиною на вулиці, скріншот: Telegram
Мама з голою дитиною на вулиці, скріншот: Telegram

Автор відео заявляє, що температура повітря на вулиці ледве-ледве досягає 18 градусів тепла. Про це свідчить одяг, в якому люди опиняються на вулиці. Наприклад, якийсь чоловік на тлі, з пакетами в руках, одягнений в штани і вбрання з довгим рукавом.

Ця температура зовсім не найкомфортніша для купання малюка в калюжі, будучи повністю голим і без трусів. Але його мама тільки й відповідала, що те, що відбувається — її особиста справа.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Мама гуляє з дитиною. По калюжах, без трусів", - каже жінка за кадром.

Зовсім недавно в Кирилівці стався теж досить незвичайний випадок з дитиною. На пляжі якийсь малюк схопився за пляшку пива, ймовірно, свого батька і вирішив спробувати дорослий напій.

Нагадаємо, малюк спробував на смак доросле життя, сьорбнувши з пляшки пива в Кирилівці: тато не оцінив

Як повідомляв "Знай.ua", дитина заліз в яму, вириту собакою, і не зміг вибратися: довелося викликати рятувальників

Знай.ua писав, українські школярі отримають бонус перед 1 вересня: по 2 тисячі на дитину. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.