В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Громадяни вже витрачали величезні гроші на кавунчик, в надії отримати стиглу, солодку ягід, і отримували згодом зелений продукт. І також звернули увагу на кукурудзу у всіма відомому АТБ. Бо українцям вирішили продати кормові ласощі для тварин, повністю сухі та непридатні для споживання.

Скрін, відео YouTube Кукурудза
Скрін, відео YouTube Кукурудза

А зараз жителі Кременчука купили хліб від "Кахнівського хлібзаводу", але як тільки розрізали — побачили щось в маківці, і припустили, що це метелик.

"Купили хлібець від #Кахновський_хлібозавод. Судячи по крильцях-метелик. #Кременчук", - йдеться в публікації.

Хліб з метеликом, скріншот: Telegram
Хліб з метеликом, скріншот: Telegram

"Легкий і повітряний хліб😄", "Ну це треба доплатити ще, за м'ясо", "Куди рахунок на доплату відправити за хліб з м'ясом?", "Яка с**а Бетмена в тісто закатала?🤬😉", "Метелик на хімію не полетить☝️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Коментарі, скріншот: Telegram ("Чорний Список")
Коментарі, скріншот: Telegram ("Чорний Список")

Нагадаємо, українці помітили недобре в кукурудзі з популярного супермаркету: "Ніби свиням продають"

Як повідомляв "Знай.ua", касирка набила зайвих канцтоварів на сотні гривень, нагрубивши мамі з дітьми: "Ганяли з одного кута в інший..."

Знай.ua писав, в іржавих електричках "Укразалізниці" з'явилася унікальна система вентиляції: "Двері закриваються не завжди..."