В останні кілька місяців українці все частіше скаржаться на сервіс одного з найбільших державних банків країни "ПриватБанк". Так, українка, яка підписала себе ніком "Свєтік" заявила, що в банку давно використовують схему невидачі готівки через банкомат. Дівчина намагалася зняти 1000 гривень, проте банк у відповідь дав цілих - 0 гривень і зарахував зняття.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

"У ПриватБанку давно використовується схема - коли клієнт знімає готівку в банкоматі, йде списання і при останньому кроці "Візьміть ваші гроші" - їх просто не видає... і людина залишається без грошей, які вже списано! Особисто я сама попалася на це, позбувшись 1000 гривень.

Довести практично неможливо... ПриватБанк відмовив у наданні відео і відповів, що була інкасація і у них все зійшлося, нібито зайвих грошей вони не виявили... написавши заяву в поліцію, також зрозуміла, що через таку "дрібну" суму ніхто особливо розбиратися не буде, тим паче, що головний офіс банку знаходиться Дніпрі…

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Впевнена, що карма за все це наздожене! А людям потрібно бути дуже обережними і фіксувати відразу все на місці.", - пише українка, яка представилася як "Свєтік".

Раніше повідомляли, українка поскаржилася на зарплату, "заморожену" в Ощадбанку: "Хто дав право?".

Як повідомляв Знай.uа, українців попередили про шахраїв, які пишуть з акаунтів близьких людей у соцмережах: "Не переводьте гроші!".

Знай.uа писав, українка хотіла зняти 9 тисяч з банкомату "Привату" , а залишилася ні з чим: "Треба оплатити лікування".