23-річна циганка румунського походження Рифка Станеску занесена в Книгу рекордів Гіннесу як наймолодша бабуся у світі. Вона походить з родини, де дівчат видають заміж з дитинства.

Так, у віці двох років, Станеску була обіцяна до шлюбу її батьком синові успішного комерсанта. Але, коли дівчинці виповнилося 11 років, вона закохалася в 13-річного продавця ювелірного магазині, що був розташований по сусідству. Батько погрожував дівчинці ганьбою на випадок, якщо вона виявиться займаною, інакше родина нареченого повинна була повернути його обраницю разом з приданим.

Попри погрози батька, Рифка таємно вийшла заміж за свого чоловіка, і вже в 12 народила первістку. Лише після народження доньки Марії та сплати родиною нареченого 500 тисяч румунських леїв (це понад 120 тисяч гривень) батько прийняв зятя до родини.

Через рік у сім'ї Станеску ще народився син. А коли старшій доньці виповнилося 10 років, вона вийшла заміж, а в 11 народила сина на ім'я Іон. Нині мати ходить до школи, а бабуся займається вихованням онука, якого до речі, вже заручили з 8-річною дівчинкою.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також на порталі "Знай.ЮА" можна прочитати про чоловіка, який 20 років їсть землю.

Крім того, через 30 років періоди раптової спеки можуть зрости в 7 разів.

А тут можна дізнатися останні новини про співачку МакSим, яка нещодавно була у комі.