В Індії живе людина, яка їсть землю вже багато років. Вперше чоловік спробував грунт, коли йому було 28 років.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Книга рекордів".
Так, стало відомо, що в Індії живе неймовірна людина, яка вже 20 років їсть землю і залишається живою. 48-річний Нукала Котешвара Рао почав вживати грунт, коли йому було 28 років.

Нукала Котешвара Рао, скріншот з відео
Нукала Котешвара Рао, скріншот з відео

Чоловік зізнається, що час від часу влаштовує собі дні, коли повністю відмовляється від звичної їжі і їсть тільки землю. Чоловік зазначає, що "дієта" не нашкодила його здоров'ю, незважаючи на тривалість такого "харчування".

Нукала Котешвара Рао, скріншот з відео
Нукала Котешвара Рао, скріншот з відео

Зараз через багато років чоловік і не згадає чому почав їсти землю і як це йому допомагає. Але він упевнений, що поки не має наміру відмовляються, від такого незвичайного "раціону" харчування.

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа , львів'янам показали, як одягалися жінки в 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Знай.uа писав, львів'ян впустили на Галицьке весілля 50 років тому: "часи важкі, зате почуття справжні"