23-річна циганка румунського походження Рифка Станеску занесена в Книгу рекордів Гіннесу як наймолодша бабуся у світі. Вона походить з родини, де дівчат видають заміж з дитинства.

Так, у віці двох років, Станеску була обіцяна до шлюбу її батьком синові успішного комерсанта. Але, коли дівчинці виповнилося 11 років, вона закохалася в 13-річного продавця ювелірного магазині, що був розташований по сусідству. Батько погрожував дівчинці ганьбою на випадок, якщо вона виявиться займаною, інакше родина нареченого повинна була повернути його обраницю разом з приданим.

Попри погрози батька, Рифка таємно вийшла заміж за свого чоловіка, і вже в 12 народила первістку. Лише після народження доньки Марії та сплати родиною нареченого 500 тисяч румунських леїв (це понад 120 тисяч гривень) батько прийняв зятя до родини.

Через рік у сім'ї Станеску ще народився син. А коли старшій доньці виповнилося 10 років, вона вийшла заміж, а в 11 народила сина на ім'я Іон. Нині мати ходить до школи, а бабуся займається вихованням онука, якого до речі, вже заручили з 8-річною дівчинкою.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Також на порталі "Знай.ЮА" можна прочитати про чоловіка, який 20 років їсть землю.

Крім того, через 30 років періоди раптової спеки можуть зрости в 7 разів.

А тут можна дізнатися останні новини про співачку МакSим, яка нещодавно була у комі.