Президент України Володимир Зеленський вирішив висловитися стосовно Кримського півострів і Донбасу, а саме про те, коли вони повернуться назад в Україну.

Шматок зі свого інтерв'ю президент опублікував на офіційному акаунті в соціальній мережі Instagram. Він там регулярно сповіщає українців про важливі події, або ж просто показує кадри проведення часу з рідними.

Там за ним стежить більше дев'яти мільйонів користувачів.

В інтерв'ю Володимир Зеленський дав коментар стосовно повернення Кримського півострова, а також поговорив стосовно закінчення війни на Донбасі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ось ці люди, які окупували, вони ніколи не будуть любити Крим, так як любимо ми. Для тебе ця природа унікальна. Для тебе це море, це дитинство. Для тебе ці рапани-вони смачні. Це-моє. Я цей Крим знаю " - розповідає захоплено президент України.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Він поділився з інтерв'юером спогадами, як бродив по горах, стрибав зі скелі і дивував свою майбутню дружину. У такий спосіб український гарант дав зрозуміти, що для Українців - це будинок, а от для тих, хто анексував півострів - пустушка, вони просто туристи, подорожують.

"Вони не будуть тут, їх покоління тут рости не буде. І діти їх тут не знаходиться, і вмирати вони за нашу землю не будуть. Це ніколи не буде російською територією" - підсумував чоловік.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

"Про Крим, про Донбас і про те, коли вони повернуться в Україну. Скоро! На телеканалі " Дом " - підписаний пост на сторінці президента в Instagram.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський перейнявся сльозами Еліни Світоліної на Олімпійських іграх: "це перша"

Як повідомляє портал Знай.ua Володимир Зеленський виступив з важливою заявою: "всі кордони в бойове..."

Також Знай.uа писав, що У Зеленського українцям пообіцяли грандіозний парк: бігові доріжки, басейни та баскетбольні майданчики