За вікнами українців практично у всіх областях країни стоїть стабільна спека. Однак важливо зазначити, що температура не б'є рекорди. За словами народного синоптика Наталки Діденко, літо в ці дні - особливо хороше. Синоптик пообіцяла українцям довгоочікуване зниження температури.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталки Діденко в мережі Facebook.

Спека, фото: Unian
Спека, фото: Unian

"Четвер у Києві буде ще спекотним, очікується протягом дня близько + 30 градусів. І спека триватиме до початку наступного тижня. А вже у вівторок стане відчутно свіже. Про це говорить прогностична діаграма!

Дощі, короткочасні і з грозами, мають завтра шанс у столиці. Велика ймовірність опадів - ввечері 29 липня. Такі періодичні дощі і грози в четвер очікуються практично повсюдно в Україні. Але вкрай нерівномірно. Більше опадів припаде на другу половину дня і вечір. А ось на Заході ввечері якраз переважатиме суха погода - дощовий фронт зміститься. Карта 2.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Карта Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Карта Наталки Діденко, скріншот: Facebook

Карта Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Карта Наталки Діденко, скріншот: Facebook

Температура повітря в Україні коливатиметься в межах + 29 + 34 градусів, у західних областях буде трохи свіже повітря, + 26 + 31 градус. До кінця тижня і на початку наступної спекотна погода буде домінувати. Відчутне зниження температури повітря прийде до нас у вівторок, 3 серпня.

Спека пора - чутлива, але потрібно погодитися, що це не + 35 + 39 градусів, недавно гризли, пекли і кусали. І ночі вже явно милосердніше, з вікна нічне повітря - хоч пий). Літо зараз - особливо хороше)", - пише Наталка Діденко.

Дощ, фото: Unian
Дощ, фото: Unian

Раніше повідомляли, погода 28 липня атакує Україну двома північними циклонами: діставайте парасольки.

Як повідомляв Знай.uа, в Україну з Європи прийдуть дощі та грози, синоптик радить діставати пуховики вже на початку серпня.

Знай.uа писав, норма перевищена в 2 рази: у Харкові заборонили купатися у всіх водоймах.