Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується Інтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

За його діяннями в соціальній мережі Instagram стежать більше дев'яти мільйонів чоловік. І сьогодні, 28 липня 2021 року, православні українці святкують день Хрещення Київської Русі, а також вшановують пам'ять святого князя Володимира. Зеленський опублікував 11-хвилинне відео, в ході якого розповів про минуле. І попросив громадян діяти сьогодні, а також думати про майбутнє.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

[quote author=""]"Це офіційна, але головне — історично справедлива назва свята

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Будь ласка, я хочу приїхати в Україну. Я так люблю Україну, я араб😢 😢", "Чому Хресний Хід не показуєш?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, день Хрещення Київської Русі та пам'яті князя Володимира 28 липня: головні заборони для віруючих цієї середи

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська назвала 4 головні цілі, зміни торкнуться кожного міста: "Потрібно зруйнувати...."

Знай.ua писав, Володимир Зеленський підписав указ, який пов'язаний з подвійним громадянством - заховати другий паспорт не зможе ніхто