Сьогодні, коли вартість мобільного зв'язку вже давно подолала 100 гривень і продовжує зростати, пенсіонери та власники кнопкових телефонів стикаються з абсурдною ситуацією: вони сплачують за інтернет, який їм зовсім не потрібен.

Давайте розберемося, що пропонують українські оператори і як можна знайти вигідніші варіанти для економії.

Київстар

На сайті "Kyivstar" можна вибрати два тарифи, спеціально створені для пенсіонерів та людей з інвалідністю І-ІІІ груп, за 140 та 175 гривень на місяць. Найдоступніший із них – за 140 гривень, включає 6 ГБ інтернету, безкоштовні дзвінки всередині мережі, 60 хвилин на інші номери та 60 СМС по країні.

Kyivstar
Kyivstar

Є також менш відомий тариф – "LOVE UA Базовий" за 75 гривень на місяць. Він включає безкоштовні дзвінки всередині мережі, 75 хвилин на інші номери та 6 ГБ інтернету. Але цей тариф доступний лише за індивідуальною пропозицією, яка надходить у вигляді СМС. Тому варто стежити за повідомленнями або зателефонувати оператору, щоб дізнатися, чи потрапляє ваш номер під цю пропозицію.

Популярні новини зараз
"Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Vodafone

Vodafone рекомендує відстежувати СМС, щоб не пропустити тариф за 80 гривень. На сайті компанії можна знайти тарифи за 150, 180 і навіть 200 гривень на місяць.

мобільний зв'язок
мобільний зв'язок

Lifecell

У Lifecell мінімальний тариф становить 160 гривень на місяць. Однак є послуга Хендмейд, яка дозволяє самостійно вибрати потрібні опції. Наприклад, дзвінки лише всередині мережі «Лайфсел» коштують 100 гривень, а додавання 100 хвилин на інші номери збільшує тариф до 130 гривень.

Нагадаємо, "Київстар" без попередження підняв тарифи на 50 гривень: абоненти в люті

Раніше ми писали, як не залежати від графіків відключень: у lifecell з'явилася нова послуга

Крім того, Знай.ua повідомляв, Vodafone пропонує номери з новим кодом: як це вплине на ваш зв'язок