Мобільний оператор "Київстар" підняв вартість тарифних планів і деякі абоненти дізналися про це вже за фактом. Відповідна скарга з'явилася на офіційній facebook-сторінці компанії.

Абонент мережі "Київстар" заявив, що плата за його тариф раптово збільшилась на 50 гривень. Аналогічні зміни відбулися з тарифними планами, якими користувалися його дружина та дитина. Водночас оператор не попередив, що планує піднімати ціни.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

"Без попередження підняли тарифи! Сьогодні виявив, що "Ваш оптимум" замість 250 грн став раптом 300 грн на місяць, а пакет "LOVE UA" у дружини та у дитини зі 150 грн перетворилися на 200 грн на місяць", - поскаржився абонент.

За словами абонента, він звернувся за допомогою у підтримку "Київстару", де фахівець не зміг підтвердити наявність СМС-інформування щодо зміни умов тарифу.

Популярні новини зараз
Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Кому з пенсіонерів виплатять щонайменше 8000 грн І ви це їсте: українців шокували відео про те, як насправді роблять шинку Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

"Оператор подивилася і теж не виявила жодних СМС у мій бік. Це на честь чого така "милість"?" - обурився українець.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Фахівці "Київстару" у facebook пояснили несподіване подорожчання тарифів необхідністю підтримувати роботу мережі та інвестувати в обладнання.

"Ця зміна необхідна для того, щоб мати змогу підтримувати роботу мережі, продовжувати будувати нові базові станції по всій країні та розширювати покриття 4G, а також інвестувати в енергонезалежність мережі", - йдеться у відповіді.

Скарга на "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar
Скарга на "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, річний запас інтернету від Lifecell: як отримати в подарунок.

Також наш портал інформував, Vodafone безкоштовно подвоїть кількість хвилин та інтернету: абоненти не натішаться.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" готує оновлення тарифів з 1 вересня: зв'язок стане ще дорожчим.