Мобільний оператор Vodafone оголосив, що з’явилися нові номери з кодом 075. Це розширення дозволить абонентам вибрати нові SIM-карти або змінити старі номери на нові з цим кодом. Нововведення включає ряд переваг, але також може викликати деякі проблеми для власників старих моделей iPhone.

Vodafone додав код 075 до вже існуючих національних кодів: 050, 066, 095 та 099. Це дає більше можливостей для вибору номерів та розширює доступність нових SIM-карт для клієнтів.

Водафон, фото з вільних джерел
Водафон, фото з вільних джерел

Відтепер можна замовити або змінити номер на новий з кодом 075 через застосунок My Vodafone, на сайті компанії або у будь-якому фізичному магазині Vodafone.

Проблеми для власників iPhone

Власники iPhone, які не оновилися до iOS 17.6 (зокрема iPhone 8 та старіші моделі), можуть зіткнутися з проблемами при надсиланні SMS на нові номери з кодом 075. Це може бути через те, що старі версії операційної системи не підтримують коректну роботу з новими кодами.

Популярні новини зараз
Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Комуналка б'є по кишенях: за що можуть забрати квартиру у боржників Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Сервіс вибору номера

Vodafone пропонує сервіс "Вибір номера" на своєму сайті, що дозволяє користувачам обрати бажаний номер за різними критеріями. Можна підібрати номер за маскою (задати певні параметри), за датою, улюбленими цифрами, схожими номерами, виключаючи певні цифри або навіть за допомогою слова.

Водафон. Фото кадр Youtube
Водафон. Фото кадр Youtube

Зарезервовані номери надсилаються на контактний телефон, і їх потрібно активувати протягом 72 годин, інакше вони повернуться у вільний продаж.

Власники старих моделей iPhone повинні враховувати можливі проблеми при надсиланні SMS на нові номери.

Нагадаємо, мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Раніше ми писали про те, що Vodafone приголомшив подорожчанням: які послуги зростуть та що пропонують абонентам

Крім того, Знай.ua повідомляв, українці поскаржилися на крадіжку Vodafone: "Цього разу навіть не повідомили"