Українці отримали приємну новину від "Нафтогазу". Тепер споживачі можуть використовувати кешбек, нарахований в рамках програми "Національний кешбек", для оплати рахунків за спожитий природний газ. Це відкриває нові можливості для заощадження на комунальних послугах у важкий для країни період економічної нестабільності.

Програма кешбеку націлена на підтримку національних виробників. Усі покупці вітчизняних товарів, які зареєструвалися для участі в програмі, отримують до 3 тисяч гривень щомісячного кешбеку. Гроші за покупки можна буде використовувати виключно на оплату комунальних послуг, зокрема й газопостачання.

У соціальних мережах споживачі почали активно цікавитися, чи можна використовувати ці кошти для сплати за газ. У відповідь представники "Нафтогазу" офіційно підтвердили, що отримані гроші дійсно можна спрямувати на оплату рахунків за блакитне паливо.

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

Ця можливість є особливо важливою для тих громадян, які шукають додаткові способи зекономити в умовах зростання тарифів. Програма дозволить суттєво полегшити фінансовий тягар, адже тепер частину коштів, які нараховуються у вигляді кешбеку, можна буде використовувати для погашення комунальних боргів. За умовами програми, кешбек не можна знімати з картки, однак витратити його на комунальні послуги – цілком реально.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими
Показати ще

Гроші за придбані товари, які відповідають умовам програми, надходитимуть на спеціальну картку до 20 числа кожного місяця. Наприклад, за покупки, здійснені у вересні, кешбек нарахують до 20 жовтня. Це стане в пригоді багатьом українцям, які прагнуть оптимізувати свої витрати в умовах економічної кризи та війни.

Нагадаємо, українців засиплять несправедливими платіжками: як не переплачувати

Раніше ми розповідали: опалення, електроенергія, вода: тарифи на осінь

Також, 10 днів, щоб уникнути відключення: енергетики попередили українців